15.10
B-Juniorit, B-nuorten Mestis karsinta, lohko 1

RoKi B - Cowboys  5 - 4 VL

Lappi areena

Sunnuntain peli muodostui tiukemmaksi, kuin eilinen ottelu. Ensimmäisen erän jälkeen Cowboys johti peliä 3-1 ja illapäivästä näytti muodostuvan vaikea. RoKi maalin teki Arttu Korsumäki läpiajon päätteeksi.

Toinen erä alkoi Rokin kovalla painostuksella ja Arttu Soudunsaari toi isännät maalin päähän ajassa 20:24. Sama tahti jatkui mutta tasoitusmaali saatiin aikaiseksi erä loppupuolella ajassa 38:01 ylivoimalla Jami Uusinarkauksen toimesta. Cowboys osoitti vastahyökkäyksiensä vaarallisuuden heti seuraavassa vaihdossa ja erätauolle mentiin 3-4 lukemissa.

Kolmannessä erässä paine oli yhä enimmäkseen Cowboys päädyssä ja tasoitusmaali tuli lopulta ajassa 57:14. Edelleen Cowboysilla oli harvoja, mutta vaarallisia vastaiskujen aihioita. Näin ottelu eteni jatkoajalle, jossa ratkaisiua ei saatu aikaiseksi Rokin useista paikoista huolimatta. Vieraiden maalivahti Elias Kyrölä oli mies paikallaan, kuten koko ottelun aikana. Voittomaalikisassa ratkaisuksi tuli Arttu Korsumäen esittämä hieno rankkari, kun Cowboys ei saanut kiekkoa kertaakaan RoKi- vahdin Atte Koskenniemen ohi. Toinen onnistuja RoKilta rankkareissa oli Tuomas Örn neljäntenä ampujana. Ottelun tilastot: