B-Juniorit, B-nuorten Mestis karsinta, lohko 1

Hermes - RoKi B   6 - 3

Kokkola

Avaustappio lauantain iltapelissä

Hermes B voitti RoKi B:n 6-3 lauantain myöhäisottelussa. Unelias startti kostautui ja ajassa 15:57 Hermes karkasi jo 4-0 johtoon. Erän loppuun Sami Salo teki 1-4 kavennuksen kahden miehen ylivoimalla.

Toisen erän startti oli parempi, Veeti Kaitala teki 2-4 kavennuksen erä alkuun ylivoimalla. Hermes kuitenkin kuittasi erä puolivälissä tilanteeksi 2-5. Erän loppuun RoKilla oli ylivoimassa paikkansa kavennukseen, mutta maalia ei saatu aikaiseksi.

Kolmannessä erässä ylivoimatilaisuuksia tarjoitui lisää, mutta tehottomuus vaivasi, sen sijaan tasavajaalla Tomi Alanko kavensi tilanteeksi 3-5. Lopussa kavennusta haettiin ilman maalivahtia, mutta Hermes sai tehtyä tyhjiin maalin ja ottelu päättyi lukemiin 3-6.