JYP Uuden vuoden -turnaus Jyväskylässä
2.1.2019 17:34 Uutiset / E2 08

Hurjaa taistelutahtoa nähtiin uuden vuoden turnauksessa Jyväskylässä.

RoKin E2 08 pojat ovat pelanneet jo vuosia yhdessä ja vuosien varrella Lappia on kierretty pelien perässä ristiin rastiin. Keväisin on tehty päätösturnaus Oulun seudulle, jossa on päästy katsomaan miten muualla Suomessa pelataan. Tällä kaudella päätettiin kuitenkin lähteä ensimmäisen kerran vähän pidemmälle reissuun ja kun kutsu Jyväskylän uuden vuoden turnaukseen saapui, otettiin se rohkeasti vastaan ja alettiin kokoamaan mukaan lähteviä joukkueita.

E2 joukkue matkusti kahdella joukkueella Jyväskylän uudenvuoden lätkäturnaukseen. Joukkueet ilmoitettiin AA ja AAA sarjoihin, joissa kummallekin joukkueelle tuli 5 peliä. AAA joukkue pelasi alkusarjassa Jyppiä, Kärpät Mustaa, Kalpa etelää ja Porvoon Huntersia vastaan saavuttaen peleistä voiton Hunterseista, tasapelin Kärppiä vastaan ja tappiot Jypille ja Kalpalle. Alkusarjan sijoituksen perusteella sijoitusottelun sijasta 7 tuli vastaan Kärpät Valkoinen. Ottelu alkoi Kärppien komennossa, rokilaisten jäädessä luistelussa, kaksin kamppailuissa ja viimeistelyssä kakkoseksi. Tulostaululla komeili 1-5 lukemat Kärpille. Erätauko teki tehtävänsä ja Rokin pojat pisti kaiken likoon. Tämä näkyi niin luistelussa kuin kaksinkamppailussa ja muutama hieno viimeistely toi rokilaiset mukaan kamppailuun. Loppukiri ei aivan riittänyt ja ottelu päättyi lukemiin 4-6 Kärpät Valkoiselle.

AA joukkue pelasi alkusarjassa Ilves Coloradoa, Eps Blackiä, Soinin Tiikereitä ja Kalpa Etelä 2 vastaan. Ottelut päättyivät rokilaisten tappioihin, mutta niukat tappiot Ilves Coloradolle ja Eps Blackille antoivat uskoa sijoituspeliin. Viimeisessä ottelussa vastaan tuli Uplakers, joka tasaisessa väännössä osoittautui hieman Rokia paremmaksi vieden ottelun lukemin 3-1.

Turneesta lähdettiin hakemaan kovia pelejä ja niitä saatiin. Pelien jälkeen voidaan olla ylpeitä poikien tekemisistä - tiukkoja ja tasaisia pelejä, joissa ei annettu periksi vaan laitettiin kaikki peliin. Tästä on hyvä jatkaa kautta täällä Pohjois-Suomen puolella.

Viikonlopun reissu oli kaikin puolin onnistunut retki. Huippupelejä omalla jengillä, SM- liigapeli Jyp-Ässät lauantai-iltana ja huippu seura teki turnauksesta ikimuistoisen. Kiitokset järjestelyistä vastanneelle Jypille sekä SUURI kiitos meidän E2 huippuporukalle hienosti menneestä turnauksesta!

Kiitos valmentaja Janne Lappalaiselle turnausraportista!


   
Lisää uutisia
A-nuoret
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat