Kai Jansson RoKi:n uusi valmennuspäällikkö
Julkaistu: 21.04.2018 00.00

Kai Jansson RoKi:n uusi valmennuspäällikkö

Jääkiekon parissa koko ikänsä toiminut Kai on toiminut valmennustehtävissä 17 vuoden ajan. CV:stä löytyy myös kolmen vuoden työjakso espoolaisen jääurheiluseura EPS:n toiminnanjohtajana. Kaudellla 2012/2013 Janssonin valmentama Espoon Blues:n naisten joukkue voitti sm-kultaa.

Kai on suorttanut Vierumäellä kansainvälisen liikunnanohjaaja tutkinnon, jossa on erikoistunut jääkiekkovalmennukseen. Lisäksi suoritettuna on Valmentajan ammattitutkinto ja seurajohtamisen erikoisammattitutkinto. Tällä hetkellä työnalla on Vierumäellä suoritettavat valmentajan maisteriopinnot (YAMK).

Seuran valmennuspäällikön siirtyessä vuodeksi Pekingiin kehittämään kiinalaista juniorijääkiekkoa käynnistettiin nopeasti rekrytointi. Voimme olla erittäin tyytyväisiä saatuamme Kain kokemuksen omaavan ammattilaisen seuran toimintaan. Tulevan kauden valmistelut saatiin Lapan toimesta hyvälle mallille, mutta toki on tehtävää jäljellä käynnistyväänkin kauteen liittyen. Kai aloittaa työt toukokuun alussa, joten näin pystytään varmistamaan hyvä startti tulevalle kaudelle - toteaa seuran puheenjohtaja Antti Koski.

On hienoa tulla kasvavaan seuraan. RoKissa on tehty hyvää juniorityötä jo vuosia ja seura on hyvässä tuulessa menossa eteenpäin. Uskon, että yhteistyöllä ja jatkuvalla laadukkaalla tekemisellä voimme ottaa vielä lisäaskeleen eteenpäin. Hieno mahdollisuus minulle ja varmasti myös Rokille -toteaa toukokuun alussa työt aloittava Kai Jansson.

Seuran uusimmat