Julkaistu: 15.09.2017 00.00

Kiekkokoulu alkaa

Syksyinen tervehdys,

Kiekkokoulu käynnistyy tulevana sunnuntaina 17.9. Jääharjoitukset pidetään Lappi Areenan Harjoitushalli 1:ssä, joka sijaitsee Lappi Areenan toisessa kerroksessa. Käynti toiseen kerrokseen tapahtuu Santasportin/Lapin Urheiluopiston puoleisesta sivuovesta, joka on Ounasvaaran hiihtoseuran Punaisen tuvan kohdilla.

Kiekkokoululla on käytössä kaksi 50min jäävuoroa ja ne on jaettu siten että; ensimmäistä kautta mukana olevat ovat jäällä 12:15-13:05 ja toista tai kolmatta kautta mukava olevat ovat jäällä 13:15-14:05. Nämä vuorot ovat normaaliajoista poiketen tuntia myöhemmin. Jatkossa ”ykköset” harjoittelevat 11:15-12:05 ja ”kakkos-kolmoset” 12:15-13:05. Harjoitushalli 1:ssä. Saavu ajoissa paikalle, Kiekkokoulun rehtori Heikki Kemppainen on vastaanottamassa kaikki uudet kiekkokoululaiset.

Muistutus varusteista; pakollisia ovat ristikollinen kypärä sekä kaulasuoja. Luistimet olisi hyvä olla hokkarit, sekä harjoituksiin tarvitsee tietysti mailan. Olkaa tarkkana, että mailan kätisyys on oikein (joko Left tai Right) ja pituus sopiva (luistimet jalassa nenän päähän). Muut suojavarusteet, kuten polvisuojat, kyynärsuojat ja hanskat tuovat lisää mukavuutta esim. kaatuessa. Juomapullo on hyvä olla pitkänokkainen, jotta juominen onnistuu kypärä päässä ristikon läpi. Nimetkää pullo tai laittakaa jokin omalaatuinen merkintä. Luistimet tulee olla terävät, jotta harjoittelu on helpompaa ja mielekästä. Kun kiristätte luistimet, laittakaa ne napakasti kiinni, pistäkää luistimen etuläppä polvisuojan alle, mikäli sellaiset on, jos nauhat ovat pitkät niin lyhentäkää niitä (älkää kiertäkö nilkan ympäri, se rajoittaa nilkan liikkuvuutta) ja jos teillä on uudet jäykät luistimet, niin jättäkää ylin ”reikä” nauhoittamatta.

Mikäli teillä on kysyttävää voitte kääntyä Kiekkokoulun ohjaajien tai Kiekkokoulun rehtorin Heikki Kemppaisen puoleen.



Seuran uusimmat