Ilmoittaudu mukaan kiekkokouluun
Julkaistu: 09.08.2017 00.00

Ilmoittaudu mukaan kiekkokouluun

Suomen Jääkiekkoliiton palkitsema Rokin Neve-Leijonakiekkokoulu käynnistyy sunnuntaina 17.9. Leijonakiekkokoulu on jääkiekkoliiton toimintamalli 4 – 7-vuotiaiden jääkiekkoharjoittelusta. Tavoitteena on kehittää lasten urheilutoiminnan laatua ja rakentaa jatkuvan kehityksen malli kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Jääkiekkoliiton Leijonakiekkokoulutoimintaan on sitoutunut jo 200 suomalaista jääkiekkoseuraa. Tämä tarkoittaa jopa 12 000 lapsen yhteistä Leijonakiekkokoulua.

Leijonakiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia, kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain. Kiekkokoululaiset jaetaan kahteen ryhmään. Kiekkokoulun rehtorina toimii seuran Taitovalmentaja Heikki Kemppainen ja ohjaajina Leijonakiekkokoulun ohjaajakoulutuksen suorittaneet valmentajat. Sunnuntaisin kokoonnutaan harjoittelemaan jääkiekon perusteita, leikkiä unohtamatta. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti aina sunnuntaisin 11:15 - 13:05 välisenä aikana. Kiekkokoulun syyskausi maksaa 60€. Hinta sisältää Leijonapaidan (uusille), vakuutuksellisen pelipassin, sekä 15 tuntia ohjattua jääharjoittelua.

**Kiekkokoululaisen varustelista: Luistimet (hokkarit), ristikollinen kypärä suojaa myös kasvoja, mailan tarvitsee pelaamiseen, kaulasuoja suojaa viilloilta sekä lämmittää mukavasti, oma juomapullo, polvisuojat ja kyynärsuojat eivät ole pakolliset mutta suositeltavat.

Ilmoittauttautumislinkki löytyy kotisivujen oikeasta sivupalkista ->
Lisätietoa: taitovalmentaja heikki.kemppainen@rovaniemenkiekko.fi


Seuran uusimmat