Raju takaa-ajo ei ihan riittänyt
Julkaistu: 14.01.2018 00.00

Kevätkauden avaus oli tasainen koitos Oulun Kärppien ja isäntien välillä. Pisteet Ouluun 5-7 (2-3/3-4).

Ensimmäinen erä mentiin tasalukemissa erän loppupuoliskolle asti, ennen Kärppien 1-3 johto-osumaa alivoimalla. Isännät kavensivat pukukoppimaalilla erän loppuun 2-3. Toisessa erässä Kärpät karkasivat reilussa viidessä minuutissa jo 2-6 karkumatkalle. Kotijoukkueen aikalisä ja pelitapahtumat siirtyivät Kärppä päätyyn. Seuraavan viiden minuutin aikana isännät kuroivat eroa umpeen aina tilanteeseen 5-6. Tällöin vuorostaan Kärpät ottivat aikalisän. Kärpät rokottivat loppuun ylivoimalla ja lukemiksi 5-7.

RoKin sarjaottelut jatkuvat seuraavana viikonloppuna, lauantaina ensikohtaaminen Kokkolan Hermestä vastaan klo 17:15 harjoitushalli I ja sunnuntaina klo 12:30 vastassa Kärpät valkoinen harjoitushalli II.