RoKi oli viedä päätöskierrokselta koko potin
Julkaistu: 09.12.2017 00.00

RoKi D1 oli ottaa täyden pistepotin Kajaanin Hokista kahdessa pelatussa lauantain kotiottelussaan. Päivän ensimmäistä isännät johtivat reilun 8 minuutin jälkeen jo 3-0 ja vieraat olivat pakotettuja ottamaan aikalisän. Ensimmäinen erä RoKille 4-1. Toiseen erään Hokki sisuuntui takoessaan taululle jo 5-6 johdon johon RoKi vastasi kolme minuuttia ennen päätössummeria tasoittavalla maalilla. Ottelu 6-6 (4-1/2-5).

Päivän toinen kohtaaminen käynnistyi ensimmäisen ottelun toistona, tilanteeseen 3-0 meni aikaa 11 minuuttia. Erän lopulle Hokki tasoitti lukemat 3-3. Toisessa erässä edettiin vuorotellen maaleja tehden aina 5.5, kunnes Hokki sai johto-osuman ja viimeisen tyhjiin ajassa 49:33. Voitto Hokille 5-7.

D1 jatkaa joulun alle harjoittelun merkeissä, tammikuussa jälleen palataan sarjaotteluihin.