RoKi haastoi Kärppiä kahden ottelun ajan
Julkaistu: 11.11.2017 00.00

RoKi haastoi kahdessa päivän ottelussaan Oulun Kärppiä kelvollisesti. Päivän ottelut Kärpille lukemin 2-7 (1-3 / 1-4) sekä 4-7 (1-4 / 3-3). Ottelulukemat eivät aivan vastanneet kenttätapahtumia. Ensimmäisessä isännillä oli oivalliset paikat lyödä peliä tasoihin. Kirivaihe riitti 2-3 tilanteeseen asti toisen erän alussa, mutta Kärpät rokottivat hyvällä prosentilla lähes identtisillä maaleilla 2 vs 1 hyökkäysten päätteeksi. Kärpille ansaittu voitto ensimmäisestä ottelusta.

Toiseen otteluun jäälle luisteli sisuuntuneempi RoKi. Peli oli alusta asti fyysisempää, jossa tilaa ja aikaa vietiin Kärpiltä pois. RoKi tällä kertaa ansaitusti johtoon ottelun alussa. Ensimmäisen erän pienet uinahdukset päästivät Kärpät 1-4 johtoon erätauolle mentäessä. Toinen erä pelattiin tasan 3-3. Erän viimeisellä kymmenminuuttisella vieraat antoivat isännille mahdollisuuden tehdä tulosta miehittäessään jäähypenkkiä. RoKin esitys kokonaisuudessaan oli pirteä. Sarja jatkuu lauantaina 18.11 Kajaanissa Hokin vieraana.